lördag 10 april 2010

På trädgårdsmässan - Nordiska TrädgårdarIgår var jag på Nordiska Trädgårdars trädgårdsmässa! Alltid lika spännande när det är dags för den och det är som startskottet på att nu kan man börja med trädgården. Det är kul att gå runt och titta - mycket "småinredning" och mycket blommor och inspiration. Pelargonier är STORT! Finns så många olika härliga sorter som inte går att köpa hos de stora kedjorna.
Köpte med mig några nya pelargonier (ännu små och utan blommor). Men tycker för övrigt att årets mässa blev lite av en besvikelse. Flera utställare som ställt ut tidigare fanns inte där och det kändes som om flera dragit ned på montrarna. Kan det vara konjunkturen?
Om ni är sugna på att åka dit så har de öppet idag och i morgon också. I Älvsjö.

När jag ändå var i närheten åkte jag vidare till Zetas trädgård. Blev nog mer inspirerad där egentligen och fick med mig några godbitar hem.
Bilder från förra årets trädgårdsmässa:
Idag blir det fotboll för hela slanten men i morrn verkar det bli bättre väder. Då ska jag ge mig ut i trädgården. Han en härlig helg alla!!

3 kommentarer:

Carin sa...

Ja, Zeta har verkligen fina saker och hög kvalité efter vad jag förstår. Vi tänker köpa fruktträd och klängrosor där i sommar. Det är ju sånt man får skynda sig med när man har en ny trädgård, det tar ju lite tid att växa upp. Ha en trevlig helg!
/Carin

Viveka på Humlebacken sa...

Underbara bilder!
Synd att det inte var så bra där.. blir kanske bättre nästa år igen..

Vimsingen sa...

SÅ härligt. Vi ängar oss mest att utplåna tecknen på att förra årets arbetsplats i vår trädgård.
Kram
Vilma